Mineraal in JUST Glucose
Kruiden in JUST Glucose
Gebruiksaanwijzing
Voor de warme maaltijd 1 capsule met een groot glas water innemen. De capsule niet doorbijten, maar in zijn geheel doorslikken.De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.
JUST Glucose bevat geen gist, suiker, gluten, conserveermiddelen en kunstmatige kleur, geur en smaakstoffen.
Hulpstoffen: Urtica urens Herba (natuurlijke cellulose)Capsule: gelatineInhoud per capsule: 475mgTotaal gewicht: 60 capsules = 29 gram
Dit is een voedingssupplement en valt in de categorie vitaminen, mineralen en kruiden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
Waarschuwing
Vraag bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts om advies.
Allergie informatie
Dit product bevat geen bekende allergenen
Het behoud van een normale natuurlijke bloedsuikerspiegel in het bloed is van groot belang voor onze gezondheid.
De verschillende ingredienten in JUST Glucose kunnen het lichaam hierbij helpen, want JUST Glucose bestaat uit diverse heilzame planten en het mineraal Chroom, die goed zijn voor het behoud van een normale natuurlijke bloedsuikerspiegel. JUST Glucose is ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten.
Chroom speelt een belangrijke voor stofwisseling.
Zo is bijvoorbeeld het mineraal Chroom in Glucos gunstig voor het menselijk lichaam, want dit mineraal zorgt mede voor het behoud van een normale natuurlijke bloedsuikerspiegel.
Banaba om het bloedsuikergehalte normaal te houden
Ook het extract van de Lagerstroemia speciosa in JUST Glucose helpt bij het normaal houden van het bloedsuikergehalte in ons lichaam. De Lagerstroemia speciosa, is een boom die van origine uit India stamt, maar nu ook voorkomt in andere landen in Zuidoost Azië. De lokale naam voor Lagerstroemia speciosa luidt “Banaba”.
Al meer dan 2000 jaar in India gebruikt
Hele volkstammen in de Aziatische landen, gebruiken al meer dan 2000 jaar, de gedroogde bladeren van de plant Gymnema sylvestre (Ramshoorn) om thee van zetten. Deze thee drinkt men dan voor het in stand houden van de normale bloedsuikerspiegel. Wij hebben om van de positieve eigenschappen van deze plant gebruikt te kunnen maken voor het product JUST Glucose, van de bladeren een concentraat gemaakt en dit weer verwerkt in JUST Glucose.
Bijzondere plant nu eindelijk ook bekend in Europa
Ook hebben wij een sterk extract gemaakt van de uit Vietnam afkomstige plant,
Gynostemma pentaphyllum. Het geconcentreerde extract van de bladeren van deze plant zit verwerkt in de JUST Glucose. De verschillende bestanddelen in deze heilzame plant worden in Vietnam al honderden jaren geroemd, om hun verzorgende invloed voor het behoud van een normale natuurlijke bloedsuikerspiegel.
Veelvuldig gebruikt in Japan, China
De extracten uit Gynostemma pentaphyllum worden nu ook al een behoorlijk aantal jaren veel gebruikt in Japan, China en vele andere Aziatische landen. Het is nog maar recent dat de bekendheid van deze heilzame plant tot ver Europa is doorgedrongen. We zullen in de nabije toekomst, wellicht over deze plant nog een heleboel kunnen lezen op het internet.
Kan langdurig worden gebruikt
JUST Glucose is een combinatie van eeuwenoude ervaringen uit de Aziatische landen en de laatste nieuwste Europese ontwikkelingen. We zijn er van overtuigd, gezien de honderden jaren Aziatische ervaringen en de laatste wetenschappelijke inzichten binnen Europa, dat we een voedingssupplement hebben ontwikkeld, wat kan bijdragen tot de instandhouding van een normale bloedsuikergehalte in het bloed. En wat wel heel prettig is, JUST Glucose kan langdurig worden gebruikt.
European Food Safety Authorithy
De Efsa is ingesteld ter ondersteuning van de EU-wetgeving en beleidsmaatregelen.
Zij verstrekt onafhankelijke wetenschappelijke adviezen over alle aangelegenheden die direct of indirect van invloed zijn op de voedselveiligheid van de mens. Voor deze werkzaamheden verzamelt de EFSA informatie van over de hele wereld en volgt de wetenschappelijke ontwikkelingen.
Geproduceerd volgens de G.M.P normen. Good Manufacturing Practices
GMP is een kwaliteitsborgingsysteem voor de farmaceutische industrie en de voedingsmiddelenindustrie. Tijdens de productie worden alle grondstoffen, tussenproducten en eindproducten gecontroleerd en wordt het proces precies bijgehouden op het zogenaamde bereidingsprotocol. Mocht er achteraf toch iets mis blijken te zijn met een bepaalde partij, dan kan men altijd achterhalen hoe het gemaakt is, wie het getest heeft, waar en welke grondstoffen er gebruikt zijn.
KOAG/KAG
De Keuringsraad KOAG/KAG is een goedkeuringsinstantie op basis van zelfregulering. De Keuringsraad heeft een jarenlange expertise opgebouwd in het beoordelen van het grensvlak tussen gezondheidsclaims en medische claims. Publieksreclame voor een zelfzorggeneesmiddel of gezondheidsproduct is wel degelijk mogelijk binnen de grenzen van het toelaatbare. Daar is regelgeving voor nodig en, belangrijker nog, toezicht op die regelgeving. Industrie, media en adverteerders onderkennen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Gezamenlijk hebben zij het initiatief genomen om op verantwoorde wijze reclame te maken. In de eerste plaats vanuit het belang van de volksgezondheid. In de tweede plaats om de toekomst van de reclamemogelijkheden te garanderen.
nVWA
De controleurs van de nieuwe Voedsel en Waren Autoriteit (nVWA) houden zich op grond van Art. 19 & 20 van de Warenwet en Art. 29 van het Warenwetbesluit Etikettering van Levensmiddelen bezig met de handhaving van voorschriften die gelden voor het verspreiden van reclame-uitingen, zoals verpakkingen en andere reclame-uitingen. nVWA is een handhavingsorganisatie en geen goedkeuringsinstantie. De KAG, die gebaseerd is op de artikelen 19 & 20 van de Warenwet, is in nauw overleg met de Voedsel en Waren Autoriteit en de Inspectie voor de Gezondheidszorg opgesteld. De controleurs van de nVWA gebruiken de Indicatieve lijst Gezondheidsproducten uit de Code voor de Aanprijzing Gezondheidsproducten (CAG) als indicatie bij hun handhavingsbeleid.