Mineralen en vitamines
En meer…
Gebruiksaanwijzing
’s Morgens en ’s avonds 1 of 2 capsules voor de maaltijd met een groot glas water innemen. De capsule niet doorbijten, maar in zijn geheel doorslikken. Maximaal 4-6 capsules per dag. (2-4 gr.) De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. JUST Moringa capsules bevatten geen gist, suiker, gluten, conserveermiddelen en kunstmatige kleur, geur en smaakstoffen.
Hulpstoffen:
Urtica urens herba (natuurlijke cellulose)
Capsule: gelatine
Inhoud per capsule: 800 mg
Totaal gewicht: 863 mg
60 capsules = 52 gram
Dit is een voedingssupplement en valt in de categorie vitaminen, mineralen en kruiden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
Waarschuwing
Vraag bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts om advies.
Allergie informatie
Dit product bevat geen bekende allergenen
Een ander belangrijk punt is dat Moringa-bladeren alle essentiële aminozuren bevatten, de bouwstenen van eiwitten. Het is zeer zeldzaam dat een groente al deze aminozuren bevat. En Moringa bevat deze aminozuren in een goede verhouding, zodat ze erg nuttig zijn voor ons lichaam. Deze bladeren kunnen een grote zegen zijn voor mensen die geen eiwitten uit vlees halen.
Moringa bevat zelfs argenine en histidine – twee aminozuren die vooral belangrijk zijn voor zuigelingen.
Het is opmerkelijk dat Moringa argenine en histidine bevat, die vooral belangrijk zijn voor zuigelingen die niet genoeg eiwitten kunnen aanmaken voor hun groeivereisten.
Ontdek meer over Moringa op onze algemene Moringa informatie pagina.
European Food Safety Authorithy
De Efsa is ingesteld ter ondersteuning van de EU-wetgeving en beleidsmaatregelen.
Zij verstrekt onafhankelijke wetenschappelijke adviezen over alle aangelegenheden die direct of indirect van invloed zijn op de voedselveiligheid van de mens. Voor deze werkzaamheden verzamelt de EFSA informatie van over de hele wereld en volgt de wetenschappelijke ontwikkelingen.
Geproduceerd volgens de G.M.P normen. Good Manufacturing Practices
GMP is een kwaliteitsborgingsysteem voor de farmaceutische industrie en de voedingsmiddelenindustrie. Tijdens de productie worden alle grondstoffen, tussenproducten en eindproducten gecontroleerd en wordt het proces precies bijgehouden op het zogenaamde bereidingsprotocol. Mocht er achteraf toch iets mis blijken te zijn met een bepaalde partij, dan kan men altijd achterhalen hoe het gemaakt is, wie het getest heeft, waar en welke grondstoffen er gebruikt zijn.
KOAG/KAG
De Keuringsraad KOAG/KAG is een goedkeuringsinstantie op basis van zelfregulering. De Keuringsraad heeft een jarenlange expertise opgebouwd in het beoordelen van het grensvlak tussen gezondheidsclaims en medische claims. Publieksreclame voor een zelfzorggeneesmiddel of gezondheidsproduct is wel degelijk mogelijk binnen de grenzen van het toelaatbare. Daar is regelgeving voor nodig en, belangrijker nog, toezicht op die regelgeving. Industrie, media en adverteerders onderkennen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Gezamenlijk hebben zij het initiatief genomen om op verantwoorde wijze reclame te maken. In de eerste plaats vanuit het belang van de volksgezondheid. In de tweede plaats om de toekomst van de reclamemogelijkheden te garanderen.
nVWA
De controleurs van de nieuwe Voedsel en Waren Autoriteit (nVWA) houden zich op grond van Art. 19 & 20 van de Warenwet en Art. 29 van het Warenwetbesluit Etikettering van Levensmiddelen bezig met de handhaving van voorschriften die gelden voor het verspreiden van reclame-uitingen, zoals verpakkingen en andere reclame-uitingen. nVWA is een handhavingsorganisatie en geen goedkeuringsinstantie. De KAG, die gebaseerd is op de artikelen 19 & 20 van de Warenwet, is in nauw overleg met de Voedsel en Waren Autoriteit en de Inspectie voor de Gezondheidszorg opgesteld. De controleurs van de nVWA gebruiken de Indicatieve lijst Gezondheidsproducten uit de Code voor de Aanprijzing Gezondheidsproducten (CAG) als indicatie bij hun handhavingsbeleid.